Velkommen til Norsk Selskap for Gjenoppliving AS!

Nettbutikk

Tilgang HHLR e-bok med e-læring - Enbruker

 
 

Du kan nå få kjøpt tilgang til HHLR e-bok og e-læring. Koden lastes opp i din brukerkonto på www.gjenoppliving.no

E-bok og e-læring finner du under læringsportalen på www.nrr.org - klikk HER. Scroll deg ned til riktig kurs. Koden er tilgjengelig for én person, og knyttes til e-post adressen som benyttes ved innlogging på www.nrr.org. Koden er gyldig i 2 år for gjeldende bruker som ble benyttet ved første gangs registrering. Har du flere brukerkontoer, vil koden kun være gyldig for den kontoen du brukte da du aktiverte koden første gang.

Hvor og hvordan brukes e-boken? - Se HER

E-boken kan ikke lastes ned til egen datamaskin som PDF, men vil være tilgjengelig på www.nrr.org.

NB! Gjør oppmerksom på at det ikke er angrerett på e-bøker! Forsikre deg derfor at du har valgt riktig bok! Dette er "HHLR" e-bok!

HLR for helsepersonell, HHLR, er et praktisk kurs der du lærer å behandle hjertestans med HLR og en hjertestarter. HHLR er beregnet på helsepersonell, uansett arbeidssted. Kurset har høyt fokus på trening på teknikk både ift kompresjonskvalitet og ventilering, samt gjennomgang av vanlige hjelpemidler tilgjengelig for helsepersonell.

Det faglige innholdet i kurset bygger på retningslinjer publisert i 2015 av European Resuscitation Council (ERC), og deretter tilpasset av Norsk Resuscitasjonsråd (NRR). Målsetningen er at du etter kurset skal kunne utføre kvalitetsmessig god HLR etter gjeldende norske retningslinjer.

Det stilles krav om at du før kurset har tilegnet deg bestemte kunnskaper og ferdigheter. Innholdet i denne kursboken, sammen med et interaktivt kunnskapsprogram med tilhørende kunnskapstest, er en viktig del av dette.

 

KVANTUMSRABATT:

 

ANTALL % RABATT PRIS PRIS INKL MOMS
0 - 10 0% 120,- 150,-
11 - 30 5 % 114,- 142,50
31 - 100 10 % 108,- 135,-
101 - 200 15 % 102,- 127,50
201 -> 20 % 96,- 120,-

Ved kjøp av dette produktet tilkommer det ikke frakt eller eksp.gebyr.


Transportvekt: 0 kg


vare nr. Pris(per enhet) Antall
490-21600 120,00


Tilbehør
Send til en kollegaDIBS - Payments made easy


DIBS - Payments made easy


  For du kan sende skjemaet, ma alle feltene med * fylles ut.