Velkommen til Norsk Selskap for Gjenoppliving AS!

Personvern

Personvernerklæring

Sist oppdatert: 29.06.18

Vi i Norsk Selskap for Gjenoppliving AS er opptatt av å beskytte dine personlige data. I denne erklæringen beskriver vi hvordan vi samler informasjon gjennom våre nettsider.

1. Informasjonen vi samler inn

1.1 Personlig informasjon

Informasjon om kunder legges i hovedsak inn av kunden selv, med mindre kunde ber spesielt om hjelp til dette. Da vil medarbeider i Norsk Selskap for Gjenoppliving legge inn informasjon gitt av kunde.

Informasjon legges inn i eget skjema for registrering av bruker i vår nettbutikk. Kontaktopplysninger oppgitt i nettbutikken vil kun benyttes ifm kundens kjøp i nettbutikken.

Informasjon gitt i skjema "Meld deg på e-post listen vår" vil kun bli benyttet til å sende ut relevant informasjon om vårt fagområde, aktivteter i Norsk Selskap for Gjenoppliving AS og aktiviteter og nyheter fra Norsk Resuscitasjonsråd.

Vi oppbevarer ingen betalings-kort informasjon i våre systemer. Innbetaling med betalingskort skjer via betalingsløsningen DIBS.

1.2 Informasjonskapsler (Cookies)

Vi samler informasjon om deg i såkalte informasjonskapsler (cookies). Dette er informasjon om maskinen din som IP-adresse, geografisk område, hvilken nettleser som er brukt, hvilken kilde besøket kom fra (organisk søk, direkte trafikk etc.) samt søkshistorikk.

2 Hvordan vi bruker informasjonen vi samler inn

Vi bruker bare informasjonen vi samler inn via våre nettsider slik vi beskriver i denne erklæringen. Informasjonen vi samler vil aldri bli solgt eller gitt videre til tredjeparter. Vi benytter i perioder rådgivere som får tilgang til våre datasystemer. Rådgiverne vil i slike tilfeller ha tilgang til data som er lagret i våre systemer, men uten rett til å benytte eller videreformidle disse dataene. 

2.1 Lagringslengde

Informasjonen forblir lagret i vår database til du ber oss om å slette informasjonen din. Ønsker du å slette din informasjon i våre registre, kan du gjøre det ved å kontakte oss på post@gjenoppliving.no

For kunder som har handlet i vår nettbutikk, må bilag oppbevares i vårt regnskapssysem i  5 år og kundeinformasjon kan derfor ikke slettes der før det.

2.3 Eksterne nettsider

Nettsidene våre lenker til andre nettsider for ytterligere informasjon på enkelte områder. Vi kontrollerer ikke, og er ikke ansvarlige for, hvordan disse nettsidene samler og bruker informasjon. Denne personvern-erklæringen er kun gjeldende for våre egne sider.

3 Samtykke

Vi kontakter ingen uten at de aktivt har oppgitt samtykke til å motta informasjon. Et slikt samtykke ber vi om i skjemaene vi bruker dersom du ønsker å laste ned tilbud, ta kontakt, eller melde deg på et webinar el.l. Dette samtykket kan til enhver tid trekkes tilbake ved å kontakte oss. På alle utsendte informasjons e-poster vil det også være en lett synlig link til "Unsubscribe" nederst i e-posten, for enkelt å kunne melde seg av nyhetsbrevet.

4 Retten til innsyn, sletting og klage

Du kan til enhver tid be om innsyn dersom du lurer på hvilken informasjon vi har lagret om deg, eller sletting av all informasjon. Du kan også trekke tilbake ditt samtykke. Hvis du ønsker å benytte deg av disse rettighetene kan du kontakte oss på post@gjenoppliving.no 

DIBS - Payments made easy


DIBS - Payments made easy